Afdrukken

Zo werkt het

Waarom een Aankoopmakelaar?

”Wij verkopen geen huizen. Wij helpen kopers kopen!”

Deze zin zegt het allemaal.
Een aankoopmakelaar is in onze optiek iemand die volledig tot de beschikking staat van de kopers uit deze woningmarkt. Heel bewust hebben wij geen woningen in de verkoop. Hierdoor kan er geen misverstand ontstaan voor wie wij werken: de koper(s).

In de huidige kopersmarkt hebben kopers heel wat in de pap te brokkelen. Vaak meer dan ze zelf weten. En ook soms eerder dan ze zelf weten! Verder willen wij benadrukken dat het kopen van een woning meer is dan alleen een prijsonderhandeling. Denk eens aan de diverse juridische artikelen in een koopovereenkomst. Als uw makelaar helpen wij u met het kopen van uw droomwoning met alles erop en eraan.

Een aankoopmakelaar bespaart u tijd en geld. Een aankoopmakelaar ontzorgt en denkt met u mee.

U heeft uw droomwoning gevonden.

De zoektocht naar andere woonruimte is een tijdrovende, maar leuke bezigheid. U speurt op internet naar een woning die voldoet aan uw wensen. U gaat een keertje kijken in de woning die u heeft gevonden. U heeft interesse. En nu?

Aankoopmakelaar Succes helpt u met het nemen van de juiste beslissingen. Na een oriënterend gesprek, waarbij we inventariseren wat uw exacte wensen zijn, gaan we samen een tweede bezichtiging doen. U gaat nogmaals kijken of de woning “goed voelt”. Wij zullen kijken of de woning voldoet aan uw wensen (nu en in de toekomst), of de woning bouwkundig in goede staat is, welke omgevingsfactoren van belang zijn en of de vraagprijs in relatie staat tot het huidige marktwaarde.

Na een grondige inspectie zullen we samen een strategie bepalen om tot een zo laag mogelijke aankoopprijs te komen. Een Succesvolle aankoop. Wij zullen zorgen voor een goede taxatie (NWWI) en eventueel een bouwkundige keuring (indien wenselijk). Wij controleren de koopakte voor u en zullen bij ondertekening tekst en uitleg geven over alle juridische aspecten. U zet tenslotte uw handtekening onder een zeer belangrijk document.

Samen met u bewaken wij de voortgang van uw hypotheekaanvraag en letten wij op de diverse data uit de overeenkomst. Op de dag van het transport doen we een laatste inspectie van de woning, zodat u daadwerkelijk geleverd gaat krijgen wat u heeft gekocht. Wij begeleiden u tot en met het transport bij de notaris (….en daarna).

Wij wensen u veel woongenot in uw nieuwe woning!

U heeft plannen om te gaan verhuizen.

U heeft het plan om te gaan verhuizen. Dat kan diverse redenen hebben, bijvoorbeeld: U wilt graag groter wonen door gezinsuitbreiding of u wilt graag een kleinere woning of u moet (met spoed) gedwongen verhuizen. Wat uw reden ook is, wij kunnen u helpen.

Wij kunnen u begeleiden en helpen in een heel vroeg stadium van uw plannen. Door onze werkwijze waarbij we samen met u kijken naar wat uw woonwensen zijn, kunnen we heel gericht voor u op zoek gaan naar nieuwe woonruimte.

In de huidige markt heeft de koper heel wat mogelijkheden. Ook als u zelf nog een woning te verkopen heeft. Veel verkopers zitten te wachten op een koper, voordat ze zelf de markt op gaan als koper….. Hier speelt aankoopmakelaar Succes handig op in. Denk aan woningruil of koopgarant.

Zou het niet mooi zijn als u kunt verhuizen naar uw droomhuis, zonder dat u lang te koop moet staan met uw huidige woning?!

Neem contact op met aankoopmakelaar Succes en bekijk samen met ons uw mogelijkheden.

Contactgegevens

Aankoopmakelaar Succes
Kalandermolen 35
3146 SK  Maassluis
tel. 06-57339203
info@aankoopmakelaarsucces.nl
www.aankoopmakelaarsucces.nl