Afdrukken

Welkom

... bij aankoopmakelaar Succes. Uw regionale aankoopmakelaar voor Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam en omstreken. Laat uw woonwensen uitkomen!

Een eerste huis kopen? Op zoek naar een grotere woning? Of juist een kleinere?
Laat ons u begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Een woning kopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk, er komt veel bij kijken. Laat u bijstaan door uw eigen makelaar: aankoopmakelaar Succes.

Wat is een goede prijs voor een woning? Wat moet ik regelen voor het verkrijgen van hypotheek? Is de koopovereenkomst goed opgesteld? Allemaal vragen waarbij wij u met succes kunnen helpen. Als aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen.

Ook als u uw oog heeft laten vallen op een leuke woning maar uw eigen huis nog niet is verkocht, kunnen wij u helpen. Er zijn weldegelijk mogelijkheden in de huidige markt.

Als koper kunt u aan het roer staan van uw eigen succes, als u kiest voor aankoopmakelaar Succes.

Aankoopmakelaar Succes…..laat uw woonwensen uitkomen.
Aankoopmakelaar Succes…..verkoopt geen woningen, maar helpt kopers kopen.
Aankoopmakelaar Succes…..opent deuren en is niet duur.
Aankoopmakelaar Succes…..omdat de markt schreeuwt om verandering
Aankoopmakelaar Succes…..en wij u die kunnen bieden!

Is uw interesse gewekt? Neem contact op met aankoopmakelaar Succes. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium (bijv. wanneer u besluit uw huidige woning te gaan verkopen).

Afdrukken

Zo werkt het

Waarom een Aankoopmakelaar?

”Wij verkopen geen huizen. Wij helpen kopers kopen!”

Deze zin zegt het allemaal.
Een aankoopmakelaar is in onze optiek iemand die volledig tot de beschikking staat van de kopers uit deze woningmarkt. Heel bewust hebben wij geen woningen in de verkoop. Hierdoor kan er geen misverstand ontstaan voor wie wij werken: de koper(s).

In de huidige kopersmarkt hebben kopers heel wat in de pap te brokkelen. Vaak meer dan ze zelf weten. En ook soms eerder dan ze zelf weten! Verder willen wij benadrukken dat het kopen van een woning meer is dan alleen een prijsonderhandeling. Denk eens aan de diverse juridische artikelen in een koopovereenkomst. Als uw makelaar helpen wij u met het kopen van uw droomwoning met alles erop en eraan.

Een aankoopmakelaar bespaart u tijd en geld. Een aankoopmakelaar ontzorgt en denkt met u mee.

U heeft uw droomwoning gevonden.

De zoektocht naar andere woonruimte is een tijdrovende, maar leuke bezigheid. U speurt op internet naar een woning die voldoet aan uw wensen. U gaat een keertje kijken in de woning die u heeft gevonden. U heeft interesse. En nu?

Aankoopmakelaar Succes helpt u met het nemen van de juiste beslissingen. Na een oriënterend gesprek, waarbij we inventariseren wat uw exacte wensen zijn, gaan we samen een tweede bezichtiging doen. U gaat nogmaals kijken of de woning “goed voelt”. Wij zullen kijken of de woning voldoet aan uw wensen (nu en in de toekomst), of de woning bouwkundig in goede staat is, welke omgevingsfactoren van belang zijn en of de vraagprijs in relatie staat tot het huidige marktwaarde.

Na een grondige inspectie zullen we samen een strategie bepalen om tot een zo laag mogelijke aankoopprijs te komen. Een Succesvolle aankoop. Wij zullen zorgen voor een goede taxatie (NWWI) en eventueel een bouwkundige keuring (indien wenselijk). Wij controleren de koopakte voor u en zullen bij ondertekening tekst en uitleg geven over alle juridische aspecten. U zet tenslotte uw handtekening onder een zeer belangrijk document.

Samen met u bewaken wij de voortgang van uw hypotheekaanvraag en letten wij op de diverse data uit de overeenkomst. Op de dag van het transport doen we een laatste inspectie van de woning, zodat u daadwerkelijk geleverd gaat krijgen wat u heeft gekocht. Wij begeleiden u tot en met het transport bij de notaris (….en daarna).

Wij wensen u veel woongenot in uw nieuwe woning!

U heeft plannen om te gaan verhuizen.

U heeft het plan om te gaan verhuizen. Dat kan diverse redenen hebben, bijvoorbeeld: U wilt graag groter wonen door gezinsuitbreiding of u wilt graag een kleinere woning of u moet (met spoed) gedwongen verhuizen. Wat uw reden ook is, wij kunnen u helpen.

Wij kunnen u begeleiden en helpen in een heel vroeg stadium van uw plannen. Door onze werkwijze waarbij we samen met u kijken naar wat uw woonwensen zijn, kunnen we heel gericht voor u op zoek gaan naar nieuwe woonruimte.

In de huidige markt heeft de koper heel wat mogelijkheden. Ook als u zelf nog een woning te verkopen heeft. Veel verkopers zitten te wachten op een koper, voordat ze zelf de markt op gaan als koper….. Hier speelt aankoopmakelaar Succes handig op in. Denk aan woningruil of koopgarant.

Zou het niet mooi zijn als u kunt verhuizen naar uw droomhuis, zonder dat u lang te koop moet staan met uw huidige woning?!

Neem contact op met aankoopmakelaar Succes en bekijk samen met ons uw mogelijkheden.

Afdrukken

Even voorstellen

KoenvanSchootenMijn naam is Koen van Schooten. Samen met mijn vrouw, begonnen met deze aankoopservice onder de noemer: Aankoopmakelaar Succes.

Wij zijn er voor u.

Een huis kopen doet u meestal naast uw werk en daarom zijn onze werktijden niet beperkt van 9 tot 5. Een eerste kennismaking doen we gewoon in de avonduren bij u thuis! Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking.

Uw makelaar:
Ik ben geboren en getogen in Schiedam. Het grootste gedeelte van mijn schooltijd heb ik doorgebracht in Vlaardingen. Inmiddels ben ik getrouwd, heb twee kinderen en ben ik woonachtig in Maasluis. Een man van de regio dus! In de loop van de jaren heb ik privé diverse keren een ander huis gekocht en mijn toenmalige woning verkocht. Ik weet dus als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning en bij het regelen van een verhuizing. Een leuke maar vooral drukke tijd! 

Reeds vele jaren ben ik als makelaar werkzaam bij een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in Vlaardingen. Ik heb in deze periode heel wat woningen, in verschillende steden, de revue zien passeren. Eengezinswoningen, appartementen, vrijstaande woningen, luxe woningen of op te knappen woningen. Kopen, verkopen en taxeren!
Al deze zaken hebben 1 ding met elkaar gemeen: het zijn mensen die verkopen en het zijn mensen die kopen! En daarom zijn alle deals die ik in het verleden heb gedaan en in de toekomst zal doen uniek. Mensen zijn uniek. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom ik voor dit vak heb gekozen. Werken met mensen, om hun droomwoning te kopen, is elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Graag komen wij in een persoonlijk gesprek onze werkwijze uitleggen en vertellen wij u waarom aankoopmakelaar Succes het verschil kan maken. Het liefst zitten wij in een heel vroeg stadium bij u aan tafel, namelijk wanneer u besluit te gaan verhuizen en u uw huidige woning nog moet verkopen.

Nieuwsgierig naar onze vernieuwende werkwijze? En naar uw voordelen?

Neem dan contact op met aankoopmakelaar Succes.

Afdrukken

Tarieven

Wij houden ervan om op een eerlijke en heldere manier te communiceren. Zo moet u weten dat het inschakelen van een aankoopmakelaar niet gratis is. Maar een aankoopmakelaar kost geen geld.

Dit klinkt heel tegenstrijdig maar een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug en levert u geld op. Wij zullen voor u een scherpe aankoopprijs onderhandelen, wij besparen u tijd en controleren of er geen misstappen worden gemaakt door de verkopende partij en/of door u. Wij komen het graag bij u voorrekenen!

Wij werken op basis van “No Cure No Pay” (*, **), dat wil zeggen: U bent pas courtage verschuldigd als we daadwerkelijk een woning voor u hebben aangekocht. U heeft een woning gekocht zodra u uw handtekening heeft gezet onder een koopovereenkomst. De betaling van de courtage geschiedt via de notaris.

(*) Indien U na ondertekening toch besluit, om welke reden dan ook, de koopovereenkomst te ontbinden, dient u rekening te houden met de kosten van de taxateur, een eventuele bouwkundige keuring en een vergoeding aan aankoopmakelaar Succes.

(**) Indien, buiten uw schuld om, de koopovereenkomst door de verkoper(s) wordt ontbonden, bent u alleen de kosten verschuldigd van de taxateur en de eventuele bouwkundige keuring.

Contactgegevens

Aankoopmakelaar Succes
Kalandermolen 35
3146 SK  Maassluis
tel. 06-57339203
info@aankoopmakelaarsucces.nl
www.aankoopmakelaarsucces.nl